Krevety se zeleninou na kari | islim.cz

Krevety se zeleninou na kari

1 porce / Příprava: 25 min.
1. fáze diety


Nutriční hodnoty na porci:

Energetická hodnota:

215 kcal

Bílkoviny:

28.4 g

Sacharidy:

12.2 g

Cukry:

4.9 g

Tuky:

6.3 g

Potřebujeme:

krevety

120 g

cibulka jarní

25 g

paprika bílá

50 g

hrášek cukrový

50 g

Olivový olej

5 ml

petrželová nať

10 g

kari koření

2

Popis receptu

Recept pro milovníky mořských plodů plný vůní a chutí asijské kuchyně.

Lehký jemně pikantní oběd vhodný od 1. fáze jako náhrada vašeho jídla.

Návod k přípravě

1 porce

Zeleninu nakrájejte. Krevety omyjte a restujte na troše olivového oleje. Po cca 3 minutách krevety otočte a orestujte z druhé strany. Přidejte papriku a cibulku, zaprašte kari kořením, přidejte sůl, pepř a podlijte 2 lžícemi vody. Na závěr přidejte hrášek. Na ozdobu přidejte zelenou petrželku nebo pažitku.

TIP: Pro zjemnění a zahuštění můžete do omáčky přidat lžičku Gervais light.

Alergeny


Měkkýši

Měkkýši