Kuřecí prsa na kari | islim.cz

Kuřecí prsa na kari

2 porce / Příprava: 40 min.
1. fáze diety


Nutriční hodnoty na porci:

Energetická hodnota:

167 kcal

Bílkoviny:

23.1 g

Sacharidy:

6.5 g

Cukry:

2.3 g

Tuky:

5.8 g

Potřebujeme:

kuřecí prsa

200 g

Olivový olej

5 ml

cibulka jarní

30 g

hrachové lusky

30 g

kedlubna bílá

100 g

kari koření

5

Popis receptu

Lehce pikantní lehký oběd či večeře s nádechem Indie. A jako příloha křehká kedlubna.

Vhodný od 1. fáze diety jako náhrada vašeho jídla.

Návod k přípravě

2 porce

Nakrájejte jednu jarní cibulku. Kuřecí prso omyjte, nakrájejte, osolte a opepřete. Na rozehřátou pánev kápněte olivový olej a maso s cibulkou restujte. Jakmile se maso zatáhne, zaprašte lžičkou kari a podlijte vodou (cca 2 polévkové lžíce). Oloupejte větší kedlubnu a dejte vařit do osolené vody. Na závěr přidejte k masu čerstvě vyloupaný hrášek (10 lusků).

Alergeny

Bez alergenů