Pečená treska s fazolkami | islim.cz

Pečená treska s fazolkami

2 porce / Příprava: 45 min.
1. fáze diety


Nutriční hodnoty na porci:

Energetická hodnota:

168 kcal

Bílkoviny:

22.1 g

Sacharidy:

7 g

Cukry:

4.1 g

Tuky:

3.7 g

Potřebujeme:

treska

200 g

fazolové lusky

350 g

cibulka jarní

25 g

Gervais Fit protein

5 g

Olivový olej

5 ml

petrželová nať

10 g

Popis receptu

Lehký oběd, který má díky tresce vysoký obsah nasycených mastných kyselin a vápníku.

Vhodný od 1. fáze jako náhrada vašeho jídla.

Návod k přípravě

2 porce

Troubu rozehřejte na 170 °C. Tresku opláchněte a okořeňte. Jednu jarní cibulku a petrželku nakrájejte a přidejte k tresce. Dejte do trouby a pečte přibližně 30 minut.

Než se treska upeče, rozehřejte pánev s olivovým olejem a orestujte fazolky. Jakmile změknou, přidejte sůl a pepř a na závěr vmíchejte lžičku Gervais.

TIP: Fazolky můžete místo restování vařit, ale z pánve jsou chutnější.

Alergeny


Ryby


Mléko

Ryby

Mléko