Plněné zelné listy hovězím masem | islim.cz

Plněné zelné listy hovězím masem

2 porce / Příprava: 40 min.
1. fáze diety


Nutriční hodnoty na porci:

Energetická hodnota:

0 kcal

Bílkoviny:

0 g

Sacharidy:

0 g

Cukry:

0 g

Tuky:

0 g

Potřebujeme:

Popis receptu

Recept pro milovníky mletého masa ve spojení se sýrem. Vše zabalené v křupavém zelném listu.

Vhodné od 1. fáze diety jako vaše jídlo.

Návod k přípravě

2 porce

Mleté hovězí maso smíchejte s vejcem, čerstvými nebo sušenými bylinkami, česnekem, pepřem a solí. Masovou směs a mozzarellu rozdělte na dvě poloviny. Do opláchnutých zelných listů dejte jednu porci směsi a doprostřed polovinu mozzarelly. Listy zavřete a ovažte režnou nití. Stejný postup proveďte u druhé porce.

Troubu rozehřejte na 170 °C a plněné listy dejte péct na cca 35 minut. Mezitím ostrouhejte kedlubnu a nakrájejte ji na kostky. Vložte do vroucí osolené vody a vařte 15 minut. 

TIP: Pro efekt brambor můžete při vaření přidat do vody kurkumu, která kedlubnu zabarví do žluta.

Fotografie

Alergeny

Bez alergenů