Proteinové těstoviny s boloňskou omáčkou | islim.cz

Proteinové těstoviny s boloňskou omáčkou

3 porce / Příprava: 35 min.
1. fáze diety


Nutriční hodnoty na porci:

Energetická hodnota:

217 kcal

Bílkoviny:

26.8 g

Sacharidy:

6 g

Cukry:

2.1 g

Tuky:

8.8 g

Potřebujeme:

mleté maso hovězí max 10% tuk

150 g

Rajčatový protlak

100 g

Parmezán

20 g

rajčata cherry

20 g

cibule bílá

40 g

česnek

4 g

Olivový olej

5 ml

bazalka

1

Popis receptu

Náš recept na boloňskou omáčku je rychlý a jednoduchý, a přesto chutný. Dopřejte si chuť a vůni Itálie i při dietě.

Vychutnat si je můžete již od 1. fáze naší diety jako vaše jídlo.

Návod k přípravě

3 porce

Malou cibuli oloupejte a nadrobno nakrájejte. Do hrnce dejte lžičku olivového oleje (5 ml) a cibuli na něm zlehka orestujte. Přidejte maso a restujte ze všech stran 5-7 minut. Přidejte rajčatový protlak, 50 ml vody, utřený stroužek česneku a lžičku mleté bazalky nebo nasekané lístky čerstvé bazalky. Duste přibližně 12 minut. Ve druhém hrnci přiveďte k varu cca 1 l osolené vody, přidejte do něj dva sáčky Proteinových těstovin iSlim a vařte cca 12 minut.

Těstoviny s boloňskou omáčkou servírujte sypané parmazánem s cherry rajčaty a čerstvou bazalkou.

Fotografie

Alergeny


Obiloviny obsahující lepek


Vejce


Sójové boby


Mléko

Obiloviny obsahující lepek

Vejce

Sójové boby

Mléko