Vepřová pečeně s restovanou zeleninou | islim.cz

Vepřová pečeně s restovanou zeleninou

3 porce / Příprava: 100 min.
1. fáze diety


Nutriční hodnoty na porci:

Energetická hodnota:

57 kcal

Bílkoviny:

3.1 g

Sacharidy:

8.2 g

Cukry:

3.9 g

Tuky:

1.9 g

Potřebujeme:

česnek

5 g

cibule

30 g

cuketa

150 g

žampiony

100 g

pórek

50 g

zelí bílé

100 g

hrachové lusky

20 g

rajčata cherry

20 g

Olivový olej

5 ml

Popis receptu

Chutný svěží oběd pro milovníky vepřového doplněný křupavou restovanou zeleninou.

Vhodný od 1. fáze diety jako náhrada vašeho jídla.

Návod k přípravě

3 porce

Troubu předehřejte na 160 °C. Vepřové maso omyjte, potřete olivovým olejem, kořením, cibulí s česnekem. Pečte pod poklicí asi 1,5 hodiny. Maso průběžně polévejte výpekem.

Před dopečením masa si nakrájejte zeleninu. Na rozpálenou pánev dejte olivový olej. Postupně restujte zelí, pórek a nakonec žampiony s cuketou. Společně restujte do změknutí přibližně 8 minut.

Maso a salát servírujte s cherry rajčaty a šalotkou.

Alergeny

Bez alergenů