1. fáze diety


Nutriční hodnoty na porci:

Energetická hodnota:

0 kcal

Bílkoviny:

0 g

Sacharidy:

0 g

Cukry:

0 g

Tuky:

0 g

Popis receptu

Další z oblíbených italských jídel v lehčím provedení. Jednoduché, rychlé a chutné!

Vhodné od 1. fáze diety jako vaše jídlo.

Návod k přípravě

2 porce

Troubu předehřejte na 170 °C. Lilek omyjte a nakrájejte na tenké plátky. Posolte a nechte vypotit. Přebytečnou vodu osušte papírovou utěrkou.

Maso zprudka orestujte a vmíchejte do něj drcená rajčata. Osolte a opepřete. Podle množství vody v rajčatech nechte zredukovat.

Dno zapékací mísy vyplňte plátky lilku. Na ně dejte vrstvu masové směsi a posypte nastrouhaným sýrem. Postup opakujte až je miska plná. Nakonec posypte sýrem. 

Dejte péct na cca 40 minut.

Alergeny

Bez alergenů