Kuřecí prsa na kari

2 porce / Příprava: 40 min.
1. fáze diety


Nutriční hodnoty na porci:

Energetická hodnota:

0 kcal

Bílkoviny:

0 g

Sacharidy:

0 g

Cukry:

0 g

Tuky:

0 g

Popis receptu

Lehce pikantní lehký oběd či večeře s nádechem Indie. A jako příloha křehká kedlubna.

Vhodný od 1. fáze diety jako náhrada vašeho jídla.

Návod k přípravě

2 porce

Nakrájejte jednu jarní cibulku. Kuřecí prso omyjte, nakrájejte, osolte a opepřete. Na rozehřátou pánev kápněte olivový olej a maso s cibulkou restujte. Jakmile se maso zatáhne, zaprašte lžičkou kari a podlijte vodou (cca 2 polévkové lžíce). Oloupejte větší kedlubnu a dejte vařit do osolené vody. Na závěr přidejte k masu čerstvě vyloupaný hrášek (10 lusků).

Alergeny

Bez alergenů