Vepřová pečeně s restovanou zeleninou

3 porce / Příprava: 100 min.
1. fáze diety


Nutriční hodnoty na porci:

Energetická hodnota:

0 kcal

Bílkoviny:

0 g

Sacharidy:

0 g

Cukry:

0 g

Tuky:

0 g

Popis receptu

Chutný svěží oběd pro milovníky vepřového doplněný křupavou restovanou zeleninou.

Vhodný od 1. fáze diety jako náhrada vašeho jídla.

Návod k přípravě

3 porce

Troubu předehřejte na 160 °C. Vepřové maso omyjte, potřete olivovým olejem, kořením, cibulí s česnekem. Pečte pod poklicí asi 1,5 hodiny. Maso průběžně polévejte výpekem.

Před dopečením masa si nakrájejte zeleninu. Na rozpálenou pánev dejte olivový olej. Postupně restujte zelí, pórek a nakonec žampiony s cuketou. Společně restujte do změknutí přibližně 8 minut.

Maso a salát servírujte s cherry rajčaty a šalotkou.

Alergeny

Bez alergenů